Paardensportvereniging De Zuidplasruiters
Oost Ringdijk t.h.v. 3A, Moordrecht
HOMEVerenigingLid worden?LessenOnderlinge wedstrijdenKNHS wedstrijdenEventing en ClinicsActiviteiten en kalenderSponsorenContactLinksDisclaimer
Dressuur
Startlijst dressuur
Uitslagen dressuur
Springen
Startlijst springen
Uitslagen springen
Wedstrijdreglement
Onderlinge wedstrijden


Jaarlijks organiseert De Zuidplasruiters een aantal onderlinge wedstrijden. Daarbij wordt gestreden om de Van den Dool dressuurtrofee.

De onderlinge wedstrijden staan open voor niet-wedstrijdruiters. Iedere ruiters uit de regio met een paard of pony die normaal geen wedstrijden rijdt, kan zich inschrijven. De dressuurwedstrijd staat open voor leden en niet-leden van De Zuidplasruiters.

In 2016 worden de onderlinge dressuurwedstrijden georganiseerd op:
- Zaterdag 9 april 2016
- Zaterdag 18 juni 2016
- Zaterdag 10 september 2016
  acebook    witter
Tijdens de wedstrijden rijdt iedere ruiter twee proeven die door een jury worden beoordeeld. Jaarlijks wordt er gestreden om de Van den Dool dressuurtrofee. Je maakt kans op de trofee als je hebt deelgenomen aan het totaal van de drie wedstrijden die in een jaar worden georganiseerd.

Ruiters kunnen zich opgeven voor beginnersproeven zonder galop (smurfen- en pokemonproef). Ruiters tot 16 jaar kunnen zich met een pony inschrijven voor de klassen A/B pony en B tot en met M1. Bij de paarden kan iedereen zich opgeven in de categorieën B, L1, L2 en M1.

Tijdens de laatste onderlinge wedstrijd mogen wedstrijdruiters ook meedoen (mag klasse hoger). Ook kan er worden ingeschreven voor: Pas de deux, Kür op muziek, viertal, demonstraties enz.

Aanmelden kan tot één week voor aanvang van de wedstrijd via de e-mail. Kijk bij het wedstrijdreglement voor meer informatie.

Krijn Verboom Springtrofee
De belangstelling voor de onderlinge springwedstrijden is de afgelopen jaren afgenomen. Wanneer er weer belangstelling voor komt, zal de Onderlinge wedstrijdcommissie nieuwe wedstrijden gaan organiseren.


HOMEVerenigingLid worden?LessenOnderlinge wedstrijdenKNHS wedstrijdenEventing en ClinicsActiviteiten en kalenderSponsorenContactLinksDisclaimer