Maak kennis met crosshindernissen

De Zuidplasruiters heeft een mooi en veelzijdig crossterrein. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met het crossen of hindernissen oefenen? Dan kan dat op zondag 28 juni.

Dit is geen training of clinic, maar puur een kennismaking. Onder begeleiding van ervaren eventing instructrice Elly de Bie wordt er uitleg gegeven over de reglementen, het voorbereiden, het nut en de functie van de dressuur bij het crossen en over in verschillende terreinen rijden. Dan wordt er gesprongen in een gewoon springparcours. Daarna wordt er gereden door het crossterrein met verschillende bodems met als afsluiting het rijden van de wal, wat boomstammen en de waterbak.

Springervaring vereist
Dus ben je dressuur-, spring- of recreatieruiter en wil je een keer kennismaken met crosshindernissen als nieuwe uitdaging? Of wil je met je eigen paard of pony het terrein rijden of een specifieke hindernis oefenen? Kom dan op zondag 28 juni naar deze kennismakingsdag bij De Zuidplasruiters. Wat springervaring is wel vereist. Ruiters die vaker hebben gecrosst, vragen wij op andere data in te schrijven.

Aanmelden
Wil je kennismaken met crossen of met de crosshindernissen? Meld je dan aan via springen.zpr@gmail.com. Na aanmelding word je ingedeeld in groepjes van maximaal 6 combinaties. Je kunt dan een uur het crossterrein verkennen op jouw eigen tempo.

Kosten
De bijdrage is € 12,50 per combinatie.